חקלאות, אוכל וקולינריה

מסעדת “לה לונה” – האיטלקיה שמשגעת את הצפון
האיטלקיה החמה שהפציעה בקיבוץ הגושרים בכתבת בכורה. הבעלים, איתי תמיר,...
המרוויחים והמפסידים בחקלאות הצפונית מהקרה
מיהם המרוויחים הגדולים ומיהם המפסידים מהקרה? תשובות בכתבה הבאה.
אל תהיו יבשים, קחו פרי ישראלי טרי
בארגון מגדלי הפירות קוראים לציבור לתמוך בט”ו בשבט בחקלאות ישראלית...
דבש – האנטיביוטיקה של הטבע לעונת החורף
דבוראי ישראל ממליצים על הפתרון הטבעי לחיזוק המערכת החיסונית
ארגון מגדלי הפירות מתנגד להורדת מכסים על ייבוא
עיקרי הסיבות להתנגדות במכתב שפרסם ירון בלחסן, מנכ”ל ארגון מגדלי...

מסעדות

לה לונה משתמשים בחומרי גלם הכי טריים ואיכותיים שקיימים בשוק, הבצק נעשה בעבודת יד ונאפה בתנור אבן איטלקי, כדי שאתם תהנו מפיצה טעימה ואיכותית.
מסעדת הטחנה במטולה מציעה תפריט עשיר של בשרים מעולים, באזור מדהים ומיוחד, המסעדה מציעה הנחות לסטודנטים וארוחות עסקיות במשך היום. מחירים נוחים אווירה טובה ומנות משובחות הישר מהגריל.
בפינה שקטה בגליל העליון, במתחם גן הצפון, נמצאת יוגורטרית יוגצ'ה. במקום ניתן למצוא גלידת יוגורט מחומרים איכותיים בטעמים שונים, אשר נעשית במקום, לצד מגוון תוספות מעניינות. היוגורטרייה נמצאת בסמוך למסעדת פוקצ'ה ומנוהלת על ידי אותם הבעלים.