אוכל וקולינריה

המהפכה הדיגטלית של צ’יז פיצה
צ’יז פיצה – האיטלקיה הלוהטת ממתחם גן הצפון, חוגגת בימים האלה שנה לפתיחת הסניף השני. פיראס עווידאת, הבעלים, האיש שעבד בפיצריות בתל אביב והקים פיצריה מצליחה במג’דל שמס, משתף אותנו בסודות היישר מהמטבח ומהחידושים שצ’יז פיצה מביאה לצפון.

מיץ טעים עם פחות סוכר
חברת בלו טרי (Blue Tree) היא אחת החברות המבטיחות בחממת Fresh Start בקרית שמונה, והיא מפתחת משקאות טבעיים מופחתי סוכר. מנכ”ל החברה, יובל קליין, העתיק לאחרונה את מקום מגוריו מיפו לשכונת הוורדים בקרית שמונה

ליהנות מכל העולמות וכל הטעמים
יום העצמאות בפתח וגם חג השבועות מתקרב אלינו בצעדי ענק. חנות “בר בשר” בצומת הגומא מחכה לכם עם היצע מגוון של נתחי בשר מופלאים, מבחר של גבינות מיובאות מאירופה, דגים, רטבים ועוד פינוקים קולינריים, שיעשו לכם את החג לשמח במיוחד.

בר בשר – הרבה יותר מבר והרבה מעבר לבשר
בר בשר הוא אטליז ומעדנייה בו ניתן לרכוש בשר ישראלי טרי, גבינות בוטיק מיובאות, רטבים מיוחדים, פסטות איכותיות, כלי מטבח מקצועיים, יינות ועוד. המקום פועל כבר מעל 10 שנים (שנתיים וחצי מתוכם במיקום הנוכחי, בצומת הגומא) והוא שייך לשני שותפים, ארז ריבר ומיכאל וולף.

הגר שאופה מתוך אהבה
“הגר קונדיטוריית בוטיק ביתית” הוא עסק שהגר שבבו לא תכננה להקים כלל וכלל. הוא נולד והתפתח מתוך אהבה גדולה לאפיה אחרי שבתחילת דרכו איים להשתלט על כל הבית של אמה. היום הגר מנהלת בגאווה את קונדיטוריית הבוטיק שלה שבה היא אופה לפי הזמנה.

כטוב ליבם ב”יין בעיר”…
רציתם להביא בקבוק יין, מתנה לחג, ולא ידעתם במה לבחור? מה הקשר בין בירה וארומה פירותית? למה אי אפשר לבקש פשוט בירה? ומה זה עפיצות, לעזאזל? ביקור ויום טעימות ב”יין בעיר” במתחם “ביג” קריית שמונה, ייתן בידכם את כל התשובות… וגם ישמח לבב אנוש…