אוכל וקולינריה

ההתחממות הגלובלית והשפעתה על מחירי הפירות והירקות
נתונים מטרידים לקראת ועידת ישראל לחקלאות, שתתקיים בחודש הבא. על...
מסעדת “לה לונה” – התופעה הקולינרית של 2021.
האיטלקיה החמה שהפציעה בקיבוץ הגושרים בכתבת בכורה. הבעלים, איתי תמיר,...
יבול שיא של בטטות
למעלה מ-800 טון בטטות – זה היבול המרשים של גידולי...
הבשורה הטכנולוגית לחקלאות
טכנולוגיות חדשניות בתחום החקלאות נחשפו בסיור חדשנות בחקלאות, שיזם מכון...
חממות הידרופוניות ברחבי הגליל
חממות הידרופוניות בחלקות מודל לגידול תבלינים, ירקות עלה ווניל. ביוזמת...

מסעדות

כביש 90 הוא קודם כל המבורגר, ההמבורגר שלנו ואנחנו מאוד אוהבים את ההמבורגר שלנו. אוהבים אותו בהפסקת צהריים קצרה בין חריש לחליבה. אוהבים אותו עם הילדים לשעת בין ערביים משפחתית כיפית. וחולים עליו בלילה עם החבר'ה, הבירה והצ'ייסר הקטן שעושה לנו נעים. הכביש נמצא שתי דקות מראש פינה, שעתיים מתל אביב ומציע חווית בילוי שלמה לכל אחד, כמעט כל היום (צריך גם לנוח מדי פעם). אתם מוזמנים לבלות איתנו וליהנות מהמבורגר טרי ומשובח, בירה צוננת ואויר ואווירה כמו שרק הגליל יודע להציע.
מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון.
בפינה שקטה בגליל העליון, במתחם גן הצפון, נמצאת יוגורטרית יוגצ'ה. במקום ניתן למצוא גלידת יוגורט מחומרים איכותיים בטעמים שונים, אשר נעשית במקום, לצד מגוון תוספות מעניינות. היוגורטרייה נמצאת בסמוך למסעדת פוקצ'ה ומנוהלת על ידי אותם הבעלים.