חקלאות, אוכל וקולינריה
Menu

המרוויחים והמפסידים בחקלאות הצפונית מהקרה
ינואר 19, 2022
מיהם המרוויחים הגדולים ומיהם המפסידים מהקרה? תשובות בכתבה הבאה.

אל תהיו יבשים, קחו פרי ישראלי טרי
ינואר 12, 2022
בארגון מגדלי הפירות קוראים לציבור לתמוך בט”ו בשבט בחקלאות ישראלית ע”י צריכת פירות טריים.

דבש – האנטיביוטיקה של הטבע לעונת החורף
דצמבר 23, 2021
דבוראי ישראל ממליצים על הפתרון הטבעי לחיזוק המערכת החיסונית

ארגון מגדלי הפירות מתנגד להורדת מכסים על ייבוא
דצמבר 16, 2021
עיקרי הסיבות להתנגדות במכתב שפרסם ירון בלחסן, מנכ”ל ארגון מגדלי הפירות.

מערכות הידרופוניות – ברוכים הבאים לעתיד
דצמבר 14, 2021
הכירו את המערכות שמשנות את חוקי המשחק בעולם החקלאות.

מסעדות
מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון.
מסעדת "מאמא חלסה" היא מסעדת בשרים וותיקה ומוכרת בגליל העליון שנותנת כבוד להיסטוריה המקומית, אפילו בשם המסעדה יש זיקה למורשת וכך גם בעיצוב המסעדה ובתמונות המעטרות את קירותיה, לא תוכלו שלא להבין שהגעתם לנקודה חשובה בקרית שמונה. ובכל זאת באנו לאכול, אז מה אוכלים? במסעדה יש תפריט עשיר של גריל בשרים, סלטים ביתיים כיד המלך וברוחב לב, דגים, מנות ילדים, קינוחים והכל באווירה נעימה ושירות אדיב.
חומוס בלו בס, הרבה הרבה יותר מרק החומוס הכי טעים בגליל ובגולן, מתאפיין גם בשירות לקוחות יוצא דופן, ע"י סרחיו, הבעלים של המסעדה.
סרחיו, אדם חמים ונעים, לבבי ומארח בצורה בלתי רגילה עם שמחת חיים ואנרגיה חיובית אדירה!
כשמדברים על מסעדות, תמיד אומרים שהאוכל בהחלט מביא אותך למקום אך היחס והשירות מחזיר אותך לשם שוב,
אז זה המקום, חומוס בלו בס! בתיאבון 🙂