חקלאות, אוכל וקולינריה
Menu
מטרלו מעין זיוון בדרך לאירופה
ספטמבר 14, 2024
צפו בכתבה מערוץ i24 בה עדי פרץ משתף ביעד החדש של מאפיית מטרלו מקיבוץ עין זיוון
צפו בחומוסאי שעל המשמר: סרחיו הלמן מבלו בס
אוגוסט 26, 2024
סרחיו הלמן מחומוסיית בלו בס, שעברה בזמן המלחמה למתחם “גן צפון” בראיון וידאו למיזם רגע של חוכמה, בו הוא מסביר מדוע בחר להמשיך להפעיל את החומוסיה גם בזמן המלחמה
צפו בחקלאי הגליל, שממשיכים לעבוד תחת אש
אוגוסט 25, 2024
וידאו מכתבתו של אורי לוי בכאן 11 על חקלאי מלכיה, העובדים תחת אש
בדקה ורבע: צפו בבשורות הגידולים ההידרופונים מהגולן
אוגוסט 23, 2024
מכון שמיר למחקר חקלאות בסרטון קצר וממצה על בשורת החקלאות מהגולן
עין זיוון: צפו בעדי פרץ, הבעלים של מטרלו, משתף בהתמודדות עם התקופה
אוגוסט 20, 2024
עדי פרץ, שהביא לגולן את בשורת המאפים בסגנון איטלקי, משתף בסרטון הבא את הקשיים עמם מתמודד בתקופת המלחמה
פריחת המטעים הנשירים החלה
מרץ 10, 2024
ירון בלחסן מנכ”ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, בתמונת מצב כוללת עם דגש למצב בגבול הצפון
הכי נפוצים
פלאשים בגליל
מסעדות
מסעדת אומה היא מסעדה אשר החלה דרכה לפני למעלה מעשור כמסעדת המבורגר ובשרים בסגנון אמריקאי. כיום, המטבח התפתח והפך ליצירתי ועכשווי. מסעדת אומה משלבת בין תפריט בשרים עשיר לבין תפריט אסייתי משובח. המטבח האסייתי מציע תפריט סושי מגוון ומבחר של מנות אותנטיות מהמזרח וכן המטבח הבשרי מציע מגוון של סוגי בשר בדגש על המבורגר איכותי. הנחות ומבצעים מיוחדים לסטודנטים.
עיוני היא קונספט ייחודי בגליל העליון המשלב מסעדה מפנקת ומוסיקה אתנית יחד עם מעדניית בוטיק. הקונספט נהגה על-ידי בני הזוג נעמה וניר הראל, ששמו להם למטרה להראות שגם בצפון הרחוק יש איפה לאכול, לבלות ולאהוב.
בעיוני תוכלו ליהנות מהפיצות המשובחות שלנו, העשויות כולן מקמח איטלקי מובחר ומגבינת מוצרלה איכותית לצד אופציות לשוחרי בריאות וטבעונים כמו פיצות מקמח כוסמין מלא ופיצות טבעוניות.
בתפריט תמצאו גם כריכים ייחודים, פלטות גבינות ונקניקי בוטיק, בירות מיוחדות ויינות מצוינים.
מסעדת הטחנה במטולה מציעה תפריט עשיר של בשרים מעולים, באזור מדהים ומיוחד, המסעדה מציעה הנחות לסטודנטים וארוחות עסקיות במשך היום. מחירים נוחים אווירה טובה ומנות משובחות הישר מהגריל.