חקלאות, אוכל וקולינריה

מלאים כרימון ועשירים בתפוחים
כמה תפוחים ורימונים ייקטפו השנה? על כמה עומדת הצריכה של...
יבול מרשים של גרעיני אבטיח בעמק החולה
*. צילום: פייסל הייב – החברה לפיתוח הגליל
שותים לחיים ותופסים מוזה בעיר הקסומה
מי אמר שאין היכן לבלות בצפת? בר היין “מוזה” בצפת,...
עגבניות או לא להיות
אסיף העגבניות בעמק החולה בעיצומו. היבול יעמוד השנה על מעל...
מטריד: “ענף גידול האגסים גווע”
אמיתי יעקובוביץ' מקיבוץ אפיק מנבא שחורות על מצב הענף. הסיבות...

מסעדות

מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון.
אפייה היא התשוקה שלי. בקונדיטוריה הביתית שלי, אשר נמצאת בראש פינה, אני אופה לכם באהבה מגוון עוגות, עוגיות ומאפים מיוחדים. אני משתמשת רק בחומרי הגלם הטריים והמשובחים ביותר בכדי ליצור מאפים שימלאו לכם את הבטן ויחממו לכם את הלב. בואו לבקר ולגלות על מה כולם מדברים - בלוטות הטעם שלכם יודו לכם...