אוכל וקולינריה

בר בשר – כשהגבינות מהפרובאנס והבשר מהגולן נפגשים
“בר בשר” בצומת הגומא היא פנינה קולינרית לאוהבי החיים הטובים....
יין מהגולן באבו דבי ודובאי
הסכם ליצוא יינות נחתם בין יקבי רמת הגולן לאיחוד האמירויות....
אסתריקה – כריך מכוכב אחר
הריחות, הטעמים והיחס שמספקת מסעדת אסתריקה, המתמחה בכריכי איכות בשריים...
השף חיים כהן מבשל בקרית שמונה
תוכנית הבישול המובילה בערוץ 12 שודרה מאולפני טופליין בקרית שמונה,...
כמה שווה העגל הזה?
במכירה הפומבית השנתית של עגלי הרבעה, שהתקיימה השבוע בגולן ביזמת...

המהפכה הדיגטלית של צ’יז פיצה

צ’יז פיצה – האיטלקיה הלוהטת ממתחם גן הצפון, חוגגת בימים האלה שנה לפתיחת הסניף השני. פיראס עווידאת, הבעלים, האיש שעבד בפיצריות בתל אביב והקים פיצריה מצליחה במג’דל שמס, משתף אותנו בסודות היישר מהמטבח ומהחידושים שצ’יז פיצה מביאה לצפון.

המשך קריאה »

מיץ טעים עם פחות סוכר

חברת בלו טרי (Blue Tree) היא אחת החברות המבטיחות בחממת Fresh Start בקרית שמונה, והיא מפתחת משקאות טבעיים מופחתי סוכר. מנכ”ל החברה, יובל קליין, העתיק לאחרונה את מקום מגוריו מיפו לשכונת הוורדים בקרית שמונה

המשך קריאה »

ליהנות מכל העולמות וכל הטעמים

יום העצמאות בפתח וגם חג השבועות מתקרב אלינו בצעדי ענק. חנות “בר בשר” בצומת הגומא מחכה לכם עם היצע מגוון של נתחי בשר מופלאים, מבחר של גבינות מיובאות מאירופה, דגים, רטבים ועוד פינוקים קולינריים, שיעשו לכם את החג לשמח במיוחד.

המשך קריאה »

בר בשר – הרבה יותר מבר והרבה מעבר לבשר

בר בשר הוא אטליז ומעדנייה בו ניתן לרכוש בשר ישראלי טרי, גבינות בוטיק מיובאות, רטבים מיוחדים, פסטות איכותיות, כלי מטבח מקצועיים, יינות ועוד. המקום פועל כבר מעל 10 שנים (שנתיים וחצי מתוכם במיקום הנוכחי, בצומת הגומא) והוא שייך לשני שותפים, ארז ריבר ומיכאל וולף.

המשך קריאה »

הגר שאופה מתוך אהבה

“הגר קונדיטוריית בוטיק ביתית” הוא עסק שהגר שבבו לא תכננה להקים כלל וכלל. הוא נולד והתפתח מתוך אהבה גדולה לאפיה אחרי שבתחילת דרכו איים להשתלט על כל הבית של אמה. היום הגר מנהלת בגאווה את קונדיטוריית הבוטיק שלה שבה היא אופה לפי הזמנה.

המשך קריאה »

כטוב ליבם ב”יין בעיר”…

רציתם להביא בקבוק יין, מתנה לחג, ולא ידעתם במה לבחור? מה הקשר בין בירה וארומה פירותית? למה אי אפשר לבקש פשוט בירה? ומה זה עפיצות, לעזאזל? ביקור ויום טעימות ב”יין בעיר” במתחם “ביג” קריית שמונה, ייתן בידכם את כל התשובות… וגם ישמח לבב אנוש…

המשך קריאה »

מסעדות

חומוס בלו בס, הרבה הרבה יותר מרק החומוס הכי טעים בגליל ובגולן, מתאפיין גם בשירות לקוחות יוצא דופן, ע"י סרחיו, הבעלים של המסעדה. סרחיו, אדם חמים ונעים, לבבי ומארח בצורה בלתי רגילה עם שמחת חיים ואנרגיה חיובית אדירה! כשמדברים על מסעדות, תמיד אומרים שהאוכל בהחלט מביא אותך למקום אך היחס והשירות מחזיר אותך לשם שוב, אז זה המקום, חומוס בלו בס! בתיאבון 🙂
עיוני היא קונספט ייחודי בגליל העליון המשלב מסעדה מפנקת ומוסיקה אתנית יחד עם מעדניית בוטיק. הקונספט נהגה על-ידי בני הזוג נעמה וניר הראל, ששמו להם למטרה להראות שגם בצפון הרחוק יש איפה לאכול, לבלות ולאהוב. בעיוני תוכלו ליהנות מהפיצות המשובחות שלנו, העשויות כולן מקמח איטלקי מובחר ומגבינת מוצרלה איכותית לצד אופציות לשוחרי בריאות וטבעונים כמו פיצות מקמח כוסמין מלא ופיצות טבעוניות. בתפריט תמצאו גם כריכים ייחודים, פלטות גבינות ונקניקי בוטיק, בירות מיוחדות ויינות מצוינים.
מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון.