חקלאות, אוכל וקולינריה

מטרלו מעין זיוון בדרך לאירופה
צפו בכתבה מערוץ i24 בה עדי פרץ משתף ביעד החדש...
צפו בחומוסאי שעל המשמר: סרחיו הלמן מבלו בס
סרחיו הלמן מחומוסיית בלו בס, שעברה בזמן המלחמה למתחם “גן...
צפו בחקלאי הגליל, שממשיכים לעבוד תחת אש
וידאו מכתבתו של אורי לוי בכאן 11 על חקלאי מלכיה,...
בדקה ורבע: צפו בבשורות הגידולים ההידרופונים מהגולן
מכון שמיר למחקר חקלאות בסרטון קצר וממצה על בשורת החקלאות...
עין זיוון: צפו בעדי פרץ, הבעלים של מטרלו, משתף בהתמודדות עם התקופה
עדי פרץ, שהביא לגולן את בשורת המאפים בסגנון איטלקי, משתף...

מסעדות

טעים להכיר, מסעדת אסתריקה בקריית שמונה. המסעדה שלנו ממוקמת באיזור תעשייה דרומי קריית שמונה (מול קאר סנטר) במקום אווירה חמימה ונעימה עם מקומות ישיבה בתוך המסעדה ובמרפסת שמש ססגונית ומלבלבת. אז מה מחכה לכם בתפריט של אסתריקה? כריכי בוקר ★ קפה ★ כריכי בוטיק בשריים ★ מנות צמחוניות ★ מנות טבעוניות ★ פסטות ★ שקשוקה ומגוון מנות עשירות עם רטבים הנעשים בעבודת יד. הכריכים שלנו מוגשים עם לחמים מיוחדים הנעשים בעבודת יד תוצרת מאפיית הבית שלנו "נחלים אופים". תבואו, יהיה טעים.
מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון.
מסעדת בשרים בסגנון דיינר אמריקאי – המבורגרים, שניצל וחזה עוף לצד מבחר רטבים בייצור עצמי וכמובן אפשרות למנות צמחוניות. הקונספט מהווה אלטרנטיבה לתושבי הגליל לאוכל מהיר, טעים, איכותי ונוח מבחינת מחיר.