חקלאות, אוכל וקולינריה
Menu
עגבניות או לא להיות
אוגוסט 9, 2023
אסיף העגבניות בעמק החולה בעיצומו. היבול יעמוד השנה על מעל 60 אלף טון ומיועד לתעשייה
מטריד: “ענף גידול האגסים גווע”
יולי 30, 2023
אמיתי יעקובוביץ’ מקיבוץ אפיק מנבא שחורות על מצב הענף. הסיבות בכתבה זו מגדלים טוענים כי מאז שהוחלט לגרוע 60 מיני פירות וירקות מאחריות מועצת הצמחים
אושר חוק סימון תוצרת חקלאית
יולי 4, 2023
בארגון מגדלי הפירות מברכים על העברת החוק, שיאפשר זיהוי של ארץ המקור של תוצרת חקלאית
צפת: שריפה במסעדת האר”י 8
יולי 3, 2023
שריפה פרצה מסעדה שנוסדה ע”י המסעדן הצפתי, אבירם זייד ז”ל, שנהרג בתאונת דרכים ביוני 2022
חגיגת סוף עונת הדובדבנים בעין זיוון
יוני 25, 2023
ההמונים הגיעו לקיבוץ עין זיוון ונהנו מהפנינג שכלל קטיף ואטרקציות
תנובת גזרים מרשימה בגליל העליון
יוני 19, 2023
כ-40 אלף טון גזרים ייאספו בתקופה הקרובה בשדות הגליל העליון. בחברה לפיתוח הגליל שבעי רצון
הכי נפוצים
פלאשים בגליל
מסעדות
טעים להכיר, מסעדת אסתריקה בקריית שמונה.
המסעדה שלנו ממוקמת באיזור תעשייה דרומי קריית שמונה (מול קאר סנטר)
במקום אווירה חמימה ונעימה עם מקומות ישיבה בתוך המסעדה ובמרפסת שמש ססגונית ומלבלבת.
אז מה מחכה לכם בתפריט של אסתריקה?
כריכי בוקר ★ קפה ★ כריכי בוטיק בשריים ★ מנות צמחוניות ★ מנות טבעוניות ★ פסטות ★ שקשוקה ומגוון מנות עשירות עם רטבים הנעשים בעבודת יד.
הכריכים שלנו מוגשים עם לחמים מיוחדים הנעשים בעבודת יד תוצרת מאפיית הבית שלנו "נחלים אופים".
תבואו, יהיה טעים.
מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון.
מסעדת בשרים בסגנון דיינר אמריקאי – המבורגרים, שניצל וחזה עוף לצד מבחר רטבים בייצור עצמי וכמובן אפשרות למנות צמחוניות. הקונספט מהווה אלטרנטיבה לתושבי הגליל לאוכל מהיר, טעים, איכותי ונוח מבחינת מחיר.