חקלאות, אוכל וקולינריה

פיצי והספורטאים ממגידו נותנים יד לחקלאי הגליל העליון
הכדורגלן, שגדל בקיבוץ עמיר ומשפחתו מתגוררת במטולה, מגיע בשבועות האחרונים...
למרות המצב: ממשיכים לקטוף בגבולות
איך נראית שיגרת העבודה בימים אלה ומה מצב מלאי הפירות...
צו 8 לחקלאות
ב’אבוקדו גל’ מעודדים מההיענות המרשימה של מתנדבים ומתנדבות לקטוף אבוקדו...
אופטימיות זהירה בקרב ארגון מגדלי הפירות
עם זאת, מנכ”ל הארגון, ירון בלחסן, קורא לממשלה לתמרץ השארה...
ההשלכות המשמעותיות של מצב המלחמה על החקלאות בצפון
אמיר בכר, מנכ”ל ‘אבוקדו גל’ משתף בתמונת המצב הקודרת

מסעדות

מסעדת בשרים בסגנון דיינר אמריקאי – המבורגרים, שניצל וחזה עוף לצד מבחר רטבים בייצור עצמי וכמובן אפשרות למנות צמחוניות. הקונספט מהווה אלטרנטיבה לתושבי הגליל לאוכל מהיר, טעים, איכותי ונוח מבחינת מחיר.
חומוס בלו בס, הרבה הרבה יותר מרק החומוס הכי טעים בגליל ובגולן, מתאפיין גם בשירות לקוחות יוצא דופן, ע"י סרחיו, הבעלים של המסעדה. סרחיו, אדם חמים ונעים, לבבי ומארח בצורה בלתי רגילה עם שמחת חיים ואנרגיה חיובית אדירה! כשמדברים על מסעדות, תמיד אומרים שהאוכל בהחלט מביא אותך למקום אך היחס והשירות מחזיר אותך לשם שוב, אז זה המקום, חומוס בלו בס! בתיאבון 🙂