חקלאות, אוכל וקולינריה

פריחת המטעים הנשירים החלה
ירון בלחסן מנכ”ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, בתמונת מצב כוללת...
הבריאות והחוסן מעל הכל בפארק תעשיות דלתון
מפעל “בית השקד” לייצור חטיפי בריאות ללא סוכר עובד ללא...
ח”כ אלון שוסטר: “חקלאי הצפון ממלאים תפקיד מרכזי בשמירת הארץ”
חבר הכנסת אמר את הדברים בעת סיור במטעי קיבוץ יראון
התחזית המדאיגה לחקלאות בישראל
בעקבות המלחמה סקר שערך מכון מיגל מגלה, ש-9 מ-10 חקלאים...
פיצי והספורטאים ממגידו נותנים יד לחקלאי הגליל העליון
הכדורגלן, שגדל בקיבוץ עמיר ומשפחתו מתגוררת במטולה, מגיע בשבועות האחרונים...

מסעדות

מסעדת הטחנה במטולה מציעה תפריט עשיר של בשרים מעולים, באזור מדהים ומיוחד, המסעדה מציעה הנחות לסטודנטים וארוחות עסקיות במשך היום. מחירים נוחים אווירה טובה ומנות משובחות הישר מהגריל.
מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון.
אפייה היא התשוקה שלי. בקונדיטוריה הביתית שלי, אשר נמצאת בראש פינה, אני אופה לכם באהבה מגוון עוגות, עוגיות ומאפים מיוחדים. אני משתמשת רק בחומרי הגלם הטריים והמשובחים ביותר בכדי ליצור מאפים שימלאו לכם את הבטן ויחממו לכם את הלב. בואו לבקר ולגלות על מה כולם מדברים - בלוטות הטעם שלכם יודו לכם...