חקלאות, אוכל וקולינריה

יבול מרשים של תפוחים לקראת החג
שביעות רצון בקרב אנשי חקלאות בכירים בגליל העליון מיבול התפוחים...
הרימונים מהגולן והגליל כבר דרוכים
רימונים מהגליל והגולן יתחרו בשבוע הבא על תואר הרימון המשובח...
מסעדת “לה לונה” – האיטלקיה שמשגעת את הצפון
האיטלקיה החמה שהפציעה בקיבוץ הגושרים בכתבת בכורה. הבעלים, איתי תמיר,...
אבטיחים חסכונים במים, כבר טעמתם?
פחות זה יותר: חברת “אוריג’ין זרעים” תציג בתערוכת אגרומשוב 2022,...
ליצ’י להמונים
על אף הירידה ביבול הליצ’י, בבית האריזה ‘אבוקדו גל’ עובדים...

מסעדות

עיוני היא קונספט ייחודי בגליל העליון המשלב מסעדה מפנקת ומוסיקה אתנית יחד עם מעדניית בוטיק. הקונספט נהגה על-ידי בני הזוג נעמה וניר הראל, ששמו להם למטרה להראות שגם בצפון הרחוק יש איפה לאכול, לבלות ולאהוב. בעיוני תוכלו ליהנות מהפיצות המשובחות שלנו, העשויות כולן מקמח איטלקי מובחר ומגבינת מוצרלה איכותית לצד אופציות לשוחרי בריאות וטבעונים כמו פיצות מקמח כוסמין מלא ופיצות טבעוניות. בתפריט תמצאו גם כריכים ייחודים, פלטות גבינות ונקניקי בוטיק, בירות מיוחדות ויינות מצוינים.
מסעדת בשרים בסגנון דיינר אמריקאי – המבורגרים, שניצל וחזה עוף לצד מבחר רטבים בייצור עצמי וכמובן אפשרות למנות צמחוניות. הקונספט מהווה אלטרנטיבה לתושבי הגליל לאוכל מהיר, טעים, איכותי ונוח מבחינת מחיר.
חומוס בלו בס, הרבה הרבה יותר מרק החומוס הכי טעים בגליל ובגולן, מתאפיין גם בשירות לקוחות יוצא דופן, ע"י סרחיו, הבעלים של המסעדה. סרחיו, אדם חמים ונעים, לבבי ומארח בצורה בלתי רגילה עם שמחת חיים ואנרגיה חיובית אדירה! כשמדברים על מסעדות, תמיד אומרים שהאוכל בהחלט מביא אותך למקום אך היחס והשירות מחזיר אותך לשם שוב, אז זה המקום, חומוס בלו בס! בתיאבון 🙂