חקלאות, אוכל וקולינריה

חגיגות המאה במשק חנוכי
ברשימת 100 המשקים המובילים בישראל נמצא גם המשק משדה אליעזר.
מסעדת “לה לונה” – התופעה הקולינרית של 2021.
האיטלקיה החמה שהפציעה בקיבוץ הגושרים בכתבת בכורה. הבעלים, איתי תמיר,...
חגיגה קולינרית מהמטבח הערבי בלהבות הבשן
דיירי הבית הסיעודי בקיבוץ נהנו ממנעמי המטבח הערבי, ביוזמתן של...
סופגניות או לא להיות
תלמידי אורט דנציגר הרשימו בביצועיהם בתחרות עשיית סופגניות.
מאות אנשי חקלאות בכנס חקלאות מתקדמת בגולן
מאות אנשים מרחבי הקשת החקלאית השתתפו בכנס טכנולוגיה לחקלאות מתקדמת”.

ליהנות מכל העולמות וכל הטעמים

יום העצמאות בפתח וגם חג השבועות מתקרב אלינו בצעדי ענק. חנות “בר בשר” בצומת הגומא מחכה לכם עם היצע מגוון של נתחי בשר מופלאים, מבחר של גבינות מיובאות מאירופה, דגים, רטבים ועוד פינוקים קולינריים, שיעשו לכם את החג לשמח במיוחד.

המשך קריאה »

בר בשר – הרבה יותר מבר והרבה מעבר לבשר

בר בשר הוא אטליז ומעדנייה בו ניתן לרכוש בשר ישראלי טרי, גבינות בוטיק מיובאות, רטבים מיוחדים, פסטות איכותיות, כלי מטבח מקצועיים, יינות ועוד. המקום פועל כבר מעל 10 שנים (שנתיים וחצי מתוכם במיקום הנוכחי, בצומת הגומא) והוא שייך לשני שותפים, ארז ריבר ומיכאל וולף.

המשך קריאה »

הגר שאופה מתוך אהבה

“הגר קונדיטוריית בוטיק ביתית” הוא עסק שהגר שבבו לא תכננה להקים כלל וכלל. הוא נולד והתפתח מתוך אהבה גדולה לאפיה אחרי שבתחילת דרכו איים להשתלט על כל הבית של אמה. היום הגר מנהלת בגאווה את קונדיטוריית הבוטיק שלה שבה היא אופה לפי הזמנה.

המשך קריאה »

כטוב ליבם ב”יין בעיר”…

רציתם להביא בקבוק יין, מתנה לחג, ולא ידעתם במה לבחור? מה הקשר בין בירה וארומה פירותית? למה אי אפשר לבקש פשוט בירה? ומה זה עפיצות, לעזאזל? ביקור ויום טעימות ב”יין בעיר” במתחם “ביג” קריית שמונה, ייתן בידכם את כל התשובות… וגם ישמח לבב אנוש…

המשך קריאה »

עוגת הגבינה של הגר שבבו זכתה בתוכנית “הכי טעים שיש”

הגר שבבו, בעלת קונדיטוריית בוטיק ביתית בראש פינה, השתתפה בתוכנית הטלויזיה בערוץ 2 של חיים כהן ויונתן רושפלד “הכי טעים שיש”, ששודרה ביום שישי האחרון (30.05). במסגרת התוכנית בחנו השפים מתכונים רבים של עוגות גבינה מכל רחבי הארץ והחליטו לטעום כמה מהן. המתכון של הגר נבחר והיא הוזמנה להגיע לתוכנית ולהגיש להם את עוגת הגבינה הלימונית שלה.

המשך קריאה »

מסעדות

בר בשר מביא אליכם ישר מהגולן בשר בקר איכותי ובריא. האטליז מתמחה ביישון בשר בקר טרי ישראלי, סטקים, המבורגרים, נקניקיות וקבבים תוצרת האטליז. לצד, בשר טלה, עוף פרימיום ודגים טריים. במעדנייה מגוון גבינות ויינות מהארץ ומחו"ל בהן גבינות קשות ויוקרתיות מאירופה, לצד גבינות ממחלבות בוטיק. בחנות חומרי גלם לבישול: תבלינים ומוצרי גורמה ארוזים וכן, כלים וסכינים. תוכלו ליהנות גם מכריכים מעולים שיכינו לכם על המקום.
מסעדת בשרים בסגנון דיינר אמריקאי – המבורגרים, שניצל וחזה עוף לצד מבחר רטבים בייצור עצמי וכמובן אפשרות למנות צמחוניות. הקונספט מהווה אלטרנטיבה לתושבי הגליל לאוכל מהיר, טעים, איכותי ונוח מבחינת מחיר.
טעים להכיר, מסעדת אסתריקה בקריית שמונה. המסעדה שלנו ממוקמת באיזור תעשייה דרומי קריית שמונה (מול קאר סנטר) במקום אווירה חמימה ונעימה עם מקומות ישיבה בתוך המסעדה ובמרפסת שמש ססגונית ומלבלבת. אז מה מחכה לכם בתפריט של אסתריקה? כריכי בוקר ★ קפה ★ כריכי בוטיק בשריים ★ מנות צמחוניות ★ מנות טבעוניות ★ פסטות ★ שקשוקה ומגוון מנות עשירות עם רטבים הנעשים בעבודת יד. הכריכים שלנו מוגשים עם לחמים מיוחדים הנעשים בעבודת יד תוצרת מאפיית הבית שלנו "נחלים אופים". תבואו, יהיה טעים.