חקלאות, אוכל וקולינריה

מטרלו מעין זיוון בדרך לאירופה
צפו בכתבה מערוץ i24 בה עדי פרץ משתף ביעד החדש...
צפו בחומוסאי שעל המשמר: סרחיו הלמן מבלו בס
סרחיו הלמן מחומוסיית בלו בס, שעברה בזמן המלחמה למתחם “גן...
צפו בחקלאי הגליל, שממשיכים לעבוד תחת אש
וידאו מכתבתו של אורי לוי בכאן 11 על חקלאי מלכיה,...
בדקה ורבע: צפו בבשורות הגידולים ההידרופונים מהגולן
מכון שמיר למחקר חקלאות בסרטון קצר וממצה על בשורת החקלאות...
עין זיוון: צפו בעדי פרץ, הבעלים של מטרלו, משתף בהתמודדות עם התקופה
עדי פרץ, שהביא לגולן את בשורת המאפים בסגנון איטלקי, משתף...

מסעדות

חומוס בלו בס, הרבה הרבה יותר מרק החומוס הכי טעים בגליל ובגולן, מתאפיין גם בשירות לקוחות יוצא דופן, ע"י סרחיו, הבעלים של המסעדה. סרחיו, אדם חמים ונעים, לבבי ומארח בצורה בלתי רגילה עם שמחת חיים ואנרגיה חיובית אדירה! כשמדברים על מסעדות, תמיד אומרים שהאוכל בהחלט מביא אותך למקום אך היחס והשירות מחזיר אותך לשם שוב, אז זה המקום, חומוס בלו בס! בתיאבון 🙂
מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון.