חקלאות, אוכל וקולינריה

קוטפים תחת אש לקראת החגים
כמה תפוחים ייקטפו השנה? מה מצב הרימונים? לחקלאי ירון בלחסן...
מטרלו מעין זיוון בדרך לאירופה
צפו בכתבה מערוץ i24 בה עדי פרץ משתף ביעד החדש...
צפו בחומוסאי שעל המשמר: סרחיו הלמן מבלו בס
סרחיו הלמן מחומוסיית בלו בס, שעברה בזמן המלחמה למתחם “גן...
צפו בחקלאי הגליל, שממשיכים לעבוד תחת אש
וידאו מכתבתו של אורי לוי בכאן 11 על חקלאי מלכיה,...
בדקה ורבע: צפו בבשורות הגידולים ההידרופונים מהגולן
מכון שמיר למחקר חקלאות בסרטון קצר וממצה על בשורת החקלאות...

מסעדות

מסעדת בשרים בסגנון דיינר אמריקאי – המבורגרים, שניצל וחזה עוף לצד מבחר רטבים בייצור עצמי וכמובן אפשרות למנות צמחוניות. הקונספט מהווה אלטרנטיבה לתושבי הגליל לאוכל מהיר, טעים, איכותי ונוח מבחינת מחיר.
מסעדת "מאמא חלסה" היא מסעדת בשרים וותיקה ומוכרת בגליל העליון שנותנת כבוד להיסטוריה המקומית, אפילו בשם המסעדה יש זיקה למורשת וכך גם בעיצוב המסעדה ובתמונות המעטרות את קירותיה, לא תוכלו שלא להבין שהגעתם לנקודה חשובה בקרית שמונה. ובכל זאת באנו לאכול, אז מה אוכלים? במסעדה יש תפריט עשיר של גריל בשרים, סלטים ביתיים כיד המלך וברוחב לב, דגים, מנות ילדים, קינוחים והכל באווירה נעימה ושירות אדיב.
מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון.