חקלאות, אוכל וקולינריה
Menu
למרות המצב: ממשיכים לקטוף בגבולות
נובמבר 2, 2023
איך נראית שיגרת העבודה בימים אלה ומה מצב מלאי הפירות הארצי? ירון בלחסן, מנכ”ל ארגון מגדלי הפירות, עם תמונת מצב מעודדת
צו 8 לחקלאות
אוקטובר 30, 2023
ב’אבוקדו גל’ מעודדים מההיענות המרשימה של מתנדבים ומתנדבות לקטוף אבוקדו ברחבי הגליל העליון
אופטימיות זהירה בקרב ארגון מגדלי הפירות
אוקטובר 25, 2023
עם זאת, מנכ”ל הארגון, ירון בלחסן, קורא לממשלה לתמרץ השארה והבאה של עובדים זרים
ההשלכות המשמעותיות של מצב המלחמה על החקלאות בצפון
אוקטובר 19, 2023
אמיר בכר, מנכ”ל ‘אבוקדו גל’ משתף בתמונת המצב הקודרת
מלאים כרימון ועשירים בתפוחים
ספטמבר 14, 2023
כמה תפוחים ורימונים ייקטפו השנה? על כמה עומדת הצריכה של הישראלים? הכל בכתבה זו
יבול מרשים של גרעיני אבטיח בעמק החולה
אוגוסט 23, 2023
*. צילום: פייסל הייב – החברה לפיתוח הגליל
מסעדות
מסעדת בשרים בסגנון דיינר אמריקאי – המבורגרים, שניצל וחזה עוף לצד מבחר רטבים בייצור עצמי וכמובן אפשרות למנות צמחוניות. הקונספט מהווה אלטרנטיבה לתושבי הגליל לאוכל מהיר, טעים, איכותי ונוח מבחינת מחיר.
מסעדת "מאמא חלסה" היא מסעדת בשרים וותיקה ומוכרת בגליל העליון שנותנת כבוד להיסטוריה המקומית, אפילו בשם המסעדה יש זיקה למורשת וכך גם בעיצוב המסעדה ובתמונות המעטרות את קירותיה, לא תוכלו שלא להבין שהגעתם לנקודה חשובה בקרית שמונה. ובכל זאת באנו לאכול, אז מה אוכלים? במסעדה יש תפריט עשיר של גריל בשרים, סלטים ביתיים כיד המלך וברוחב לב, דגים, מנות ילדים, קינוחים והכל באווירה נעימה ושירות אדיב.
מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון.