כתבות

הזמן הירוק של אור בן זקן
הכדורגלן אור בן זקן מקרית שמונה עבר למחלקת הנוער של...
לרוץ נכון – כך תעשו את זה
תומר ריזנמן, בוגר B.E.D בחינוך גופני , במאמר חשוב לרצים...
מענה ראשוני לשריפות במרום הגליל
כדי לחזק את המוכנות לשריפות רכשה המועצה האזורית מרום הגליל...
הרצח המשולש בתל דן פוענח
משטרת ישראל פענחה את הרצח המשולש סמוך לשמורת תל דן...
התעלה המזרחית תהפוך לאתר נופש
שדרוג תעלת הירדן המזרחית, והתאמתה כאתר נופש למטיילים, ימומן בשלושה...

2 מיליון אירו למחקר על חומוס

קבוצת מחקר בינלאומית לה שותף ד”ר לואי בשיר מהחוג למדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי זכתה במענק מחקר של שני מיליון אירו. המחקר יתמקד בפיתוח מוצרים המבוססים על רכיבים תזונתיים מיטיבים מזרעי תורמוס וחומוס.

המשך קריאה »

ישיבה ראשונה לקראת שינוי הגבולות המוניציפאליים של קרית שמונה

אתמול התקיימה בזום ישיבה ראשונה של הוועדה הגיאוגרפית הדנה בבקשתה של עיריית קרית שמונה להרחבת הגבולות המוניציפאליים של העיר. עדיין לא הגישה את הצעתה ועדיין לא ברור אילו שטחים העירייה מעוניינת לדרוש שיעברו לשטח השיפוט של קרית שמונה

המשך קריאה »

מסעדות

מסעדת אומה היא מסעדה אשר החלה דרכה לפני למעלה מעשור כמסעדת המבורגר ובשרים בסגנון אמריקאי. כיום, המטבח התפתח והפך ליצירתי ועכשווי. מסעדת אומה משלבת בין תפריט בשרים עשיר לבין תפריט אסייתי משובח. המטבח האסייתי מציע תפריט סושי מגוון ומבחר של מנות אותנטיות מהמזרח וכן המטבח הבשרי מציע מגוון של סוגי בשר בדגש על המבורגר איכותי. הנחות ומבצעים מיוחדים לסטודנטים.
טעים להכיר, מסעדת אסתריקה בקריית שמונה. המסעדה שלנו ממוקמת באיזור תעשייה דרומי קריית שמונה (מול קאר סנטר) במקום אווירה חמימה ונעימה עם מקומות ישיבה בתוך המסעדה ובמרפסת שמש ססגונית ומלבלבת. אז מה מחכה לכם בתפריט של אסתריקה? כריכי בוקר ★ קפה ★ כריכי בוטיק בשריים ★ מנות צמחוניות ★ מנות טבעוניות ★ פסטות ★ שקשוקה ומגוון מנות עשירות עם רטבים הנעשים בעבודת יד. הכריכים שלנו מוגשים עם לחמים מיוחדים הנעשים בעבודת יד תוצרת מאפיית הבית שלנו "נחלים אופים". תבואו, יהיה טעים.
מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון.