חקלאות, אוכל וקולינריה
Menu
למרות המצב: ממשיכים לקטוף בגבולות
נובמבר 2, 2023
איך נראית שיגרת העבודה בימים אלה ומה מצב מלאי הפירות הארצי? ירון בלחסן, מנכ”ל ארגון מגדלי הפירות, עם תמונת מצב מעודדת
צו 8 לחקלאות
אוקטובר 30, 2023
ב’אבוקדו גל’ מעודדים מההיענות המרשימה של מתנדבים ומתנדבות לקטוף אבוקדו ברחבי הגליל העליון
אופטימיות זהירה בקרב ארגון מגדלי הפירות
אוקטובר 25, 2023
עם זאת, מנכ”ל הארגון, ירון בלחסן, קורא לממשלה לתמרץ השארה והבאה של עובדים זרים
ההשלכות המשמעותיות של מצב המלחמה על החקלאות בצפון
אוקטובר 19, 2023
אמיר בכר, מנכ”ל ‘אבוקדו גל’ משתף בתמונת המצב הקודרת
מלאים כרימון ועשירים בתפוחים
ספטמבר 14, 2023
כמה תפוחים ורימונים ייקטפו השנה? על כמה עומדת הצריכה של הישראלים? הכל בכתבה זו
יבול מרשים של גרעיני אבטיח בעמק החולה
אוגוסט 23, 2023
*. צילום: פייסל הייב – החברה לפיתוח הגליל
מסעדות
טעים להכיר, מסעדת אסתריקה בקריית שמונה.
המסעדה שלנו ממוקמת באיזור תעשייה דרומי קריית שמונה (מול קאר סנטר)
במקום אווירה חמימה ונעימה עם מקומות ישיבה בתוך המסעדה ובמרפסת שמש ססגונית ומלבלבת.
אז מה מחכה לכם בתפריט של אסתריקה?
כריכי בוקר ★ קפה ★ כריכי בוטיק בשריים ★ מנות צמחוניות ★ מנות טבעוניות ★ פסטות ★ שקשוקה ומגוון מנות עשירות עם רטבים הנעשים בעבודת יד.
הכריכים שלנו מוגשים עם לחמים מיוחדים הנעשים בעבודת יד תוצרת מאפיית הבית שלנו "נחלים אופים".
תבואו, יהיה טעים.
לה לונה משתמשים בחומרי גלם הכי טריים ואיכותיים שקיימים בשוק, הבצק נעשה בעבודת יד ונאפה בתנור אבן איטלקי, כדי שאתם תהנו מפיצה טעימה ואיכותית.
חומוס בלו בס, הרבה הרבה יותר מרק החומוס הכי טעים בגליל ובגולן, מתאפיין גם בשירות לקוחות יוצא דופן, ע"י סרחיו, הבעלים של המסעדה.
סרחיו, אדם חמים ונעים, לבבי ומארח בצורה בלתי רגילה עם שמחת חיים ואנרגיה חיובית אדירה!
כשמדברים על מסעדות, תמיד אומרים שהאוכל בהחלט מביא אותך למקום אך היחס והשירות מחזיר אותך לשם שוב,
אז זה המקום, חומוס בלו בס! בתיאבון 🙂