חקלאות, אוכל וקולינריה
Menu

חממות הידרופוניות ברחבי הגליל
נובמבר 4, 2021
חממות הידרופוניות בחלקות מודל לגידול תבלינים, ירקות עלה ווניל. ביוזמת החברה לפיתוח הגליל ומו”פ צפון במכון המחקר מיגל. על הפרויקט, בכתבה הבאה.

שיא כל הזמנים ביבול אבוקדו
נובמבר 2, 2021
ארגון מגדלי הפירות: שיא של כל הזמנים ביבול האבוקדו שיעמוד השנה על כ- 210,000 טון.

חוקרי מו”פ צפון מוכנים לתערוכת אגרו ישראל
אוקטובר 1, 2021
בתערוכה, שתיערך בקיבוץ עין חרוד, יציגו מחקרים להתמודדות עם משברי אקלים ומזון.

דבש – כל המספרים החשובים
ספטמבר 7, 2021
מהי תפוקת הייצור המקומי? כמה דבש צורכים הישראלים? על זאת ועוד בכתבה הבאה.

רגע לפני שאתם טובלים תפוח בדבש…
ספטמבר 5, 2021
כמה תפוחים יצרכו הישראלים? מהו יבול התפוחים שהופק? מהן השיטות החדשניות לקטיף תפוחים? על כך בכתבה הבאה.

עליה ביבול השקדים
ספטמבר 4, 2021
בארגון מגדלי הפירות שבעי רצון מהעליה המרשימה ביבול השקדים. ההסברים בכתבה הבאה.
מסעדות
מסעדת "מאמא חלסה" היא מסעדת בשרים וותיקה ומוכרת בגליל העליון שנותנת כבוד להיסטוריה המקומית, אפילו בשם המסעדה יש זיקה למורשת וכך גם בעיצוב המסעדה ובתמונות המעטרות את קירותיה, לא תוכלו שלא להבין שהגעתם לנקודה חשובה בקרית שמונה. ובכל זאת באנו לאכול, אז מה אוכלים? במסעדה יש תפריט עשיר של גריל בשרים, סלטים ביתיים כיד המלך וברוחב לב, דגים, מנות ילדים, קינוחים והכל באווירה נעימה ושירות אדיב.
בר בשר מביא אליכם ישר מהגולן בשר בקר איכותי ובריא. האטליז מתמחה ביישון בשר בקר טרי ישראלי, סטקים, המבורגרים, נקניקיות וקבבים תוצרת האטליז. לצד, בשר טלה, עוף פרימיום ודגים טריים. במעדנייה מגוון גבינות ויינות מהארץ ומחו"ל בהן גבינות קשות ויוקרתיות מאירופה, לצד גבינות ממחלבות בוטיק. בחנות חומרי גלם לבישול: תבלינים ומוצרי גורמה ארוזים וכן, כלים וסכינים. תוכלו ליהנות גם מכריכים מעולים שיכינו לכם על המקום.
מטבח תאילנדי מסורתי המבוסס על תבשילים, מנות ווק וסלטים.
ממוקמת בצומת גן הצפון ליד גדות נהר החצבני.
ישיבה על בסיס מקום פנוי.