חקלאות, אוכל וקולינריה

פריחת המטעים הנשירים החלה
ירון בלחסן מנכ”ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, בתמונת מצב כוללת...
הבריאות והחוסן מעל הכל בפארק תעשיות דלתון
מפעל “בית השקד” לייצור חטיפי בריאות ללא סוכר עובד ללא...
ח”כ אלון שוסטר: “חקלאי הצפון ממלאים תפקיד מרכזי בשמירת הארץ”
חבר הכנסת אמר את הדברים בעת סיור במטעי קיבוץ יראון
התחזית המדאיגה לחקלאות בישראל
בעקבות המלחמה סקר שערך מכון מיגל מגלה, ש-9 מ-10 חקלאים...
פיצי והספורטאים ממגידו נותנים יד לחקלאי הגליל העליון
הכדורגלן, שגדל בקיבוץ עמיר ומשפחתו מתגוררת במטולה, מגיע בשבועות האחרונים...

מסעדות

חומוס בלו בס, הרבה הרבה יותר מרק החומוס הכי טעים בגליל ובגולן, מתאפיין גם בשירות לקוחות יוצא דופן, ע"י סרחיו, הבעלים של המסעדה. סרחיו, אדם חמים ונעים, לבבי ומארח בצורה בלתי רגילה עם שמחת חיים ואנרגיה חיובית אדירה! כשמדברים על מסעדות, תמיד אומרים שהאוכל בהחלט מביא אותך למקום אך היחס והשירות מחזיר אותך לשם שוב, אז זה המקום, חומוס בלו בס! בתיאבון 🙂
מסעדת בשרים בסגנון דיינר אמריקאי – המבורגרים, שניצל וחזה עוף לצד מבחר רטבים בייצור עצמי וכמובן אפשרות למנות צמחוניות. הקונספט מהווה אלטרנטיבה לתושבי הגליל לאוכל מהיר, טעים, איכותי ונוח מבחינת מחיר.