אוכל וקולינריה

מסעדת “לה לונה” – התופעה הקולינרית של 2021.
האיטלקיה החמה שהפציעה בקיבוץ הגושרים בכתבת בכורה. הבעלים, איתי תמיר,...
דבש – כל המספרים החשובים
מהי תפוקת הייצור המקומי? כמה דבש צורכים הישראלים? על זאת...
רגע לפני שאתם טובלים תפוח בדבש…
כמה תפוחים יצרכו הישראלים? מהו יבול התפוחים שהופק? מהן השיטות...
עליה ביבול השקדים
בארגון מגדלי הפירות שבעי רצון מהעליה המרשימה ביבול השקדים. ההסברים...
הכל דבש בבית הנשיא
נשיא המדינה ורעייתו אירחו נציגות נכבדת של דבוראים ואנשי מועצת...

עוגת הגבינה של הגר שבבו זכתה בתוכנית “הכי טעים שיש”

הגר שבבו, בעלת קונדיטוריית בוטיק ביתית בראש פינה, השתתפה בתוכנית הטלויזיה בערוץ 2 של חיים כהן ויונתן רושפלד “הכי טעים שיש”, ששודרה ביום שישי האחרון (30.05). במסגרת התוכנית בחנו השפים מתכונים רבים של עוגות גבינה מכל רחבי הארץ והחליטו לטעום כמה מהן. המתכון של הגר נבחר והיא הוזמנה להגיע לתוכנית ולהגיש להם את עוגת הגבינה הלימונית שלה.

המשך קריאה »

מסעדות

מסעדת "מאמא חלסה" היא מסעדת בשרים וותיקה ומוכרת בגליל העליון שנותנת כבוד להיסטוריה המקומית, אפילו בשם המסעדה יש זיקה למורשת וכך גם בעיצוב המסעדה ובתמונות המעטרות את קירותיה, לא תוכלו שלא להבין שהגעתם לנקודה חשובה בקרית שמונה. ובכל זאת באנו לאכול, אז מה אוכלים? במסעדה יש תפריט עשיר של גריל בשרים, סלטים ביתיים כיד המלך וברוחב לב, דגים, מנות ילדים, קינוחים והכל באווירה נעימה ושירות אדיב.
חומוס בלו בס, הרבה הרבה יותר מרק החומוס הכי טעים בגליל ובגולן, מתאפיין גם בשירות לקוחות יוצא דופן, ע"י סרחיו, הבעלים של המסעדה. סרחיו, אדם חמים ונעים, לבבי ומארח בצורה בלתי רגילה עם שמחת חיים ואנרגיה חיובית אדירה! כשמדברים על מסעדות, תמיד אומרים שהאוכל בהחלט מביא אותך למקום אך היחס והשירות מחזיר אותך לשם שוב, אז זה המקום, חומוס בלו בס! בתיאבון 🙂