כתבות

כדורסל – גברים: אליאב אוחנון עולה צפונה
הסמול פורוורד בן ה-26 יחזק את הקו האחורי של מ.ס...
סחיטה על רקע רומנטי
שוטרי משטרת ישראל עצרו את הצעיר בן ה-23 מהכפר טובא...
מעתה יש לומר פרופסור זרקא
מנהל המרכז הרפואי זיו פרופ’ סלמאן זרקא התבשר השבוע על...
חסכו כריתה של 8,000 עצים
השבוע קיבל בי”ס חמד מירון תעודת “בית ספר ירוק” מטעם...
ליגה אחרת: אתגר חדש לאור בן סימון
הכדורגלן הצפתי חתם בבני בענה – ויקווה להעפיל גם עמה...

קק”ל הסדירה את כביש הגישה למתחם לב החולה

ביזמת החברה לפיתוח הגליל, מועצה אזורית הגליל העליון וביצוע דרכים של קק”ל, הושלם במתחם ‘לב החולה’, לשעבר אזור המנפטה שלב א’ של ביצוע דרכים על ידי קק”ל .
הביצוע התבצע בכפוף לתב”ע המוגשת בימים אלו לוועדה המחוזית. התב”ע, ביוזמת פיתוח הגליל ומועצה אזורית הגליל העליון מטפלת בהסדרה תכנונית של כ- 300 דונם באזור לב החולה, לתעשייה ,תיירות, מבני ציבור, תעסוקה ומסחר.

המשך קריאה »

200 דונם לשיווק בפארק תעשיות צפת

לאחר פעילות מאומצת של עיריית צפת במשך שנה וחצי מול משרד הכלכלה, התאפשר שיווקם של 200 דונם חדשים בפארק תעשיות צפת, זאת במקביל לעבודות פיתוח הפארק המתבצעות בימים אלו בהשקעה של 15 מיליון ₪.

המשך קריאה »

מרוצי שדה

מור אליסי-שדה מקיבוץ שדה נחמיה התחברה בשנה האחרונה לעולם הריצה. ההשתלבות המוצלחת שלה בקבוצת ריצה גליל עליון מזכה אותה בתואר “ספורטאית החודש” שלנו.

המשך קריאה »

המציל מראש פינה

בעונתו הראשונה כשחקן בוגרים הבלם אורי דהן היה גורם מרכזי בהישארותה של עירוני קרית שמונה בליגת העל. יניב לביא – מאמנו בקבוצת הנוער אשתקד, ומאמן הכושר אור שוורץ, חולקים לו שבחים בכתבה הבאה בפינת “ספורטאי החודש”.

המשך קריאה »

טוב לו על הקרח

בוריס מינדל מקצרין כבר 35 שנים עושה חיל באימון הוקי קרח. שמחים להעניק למנהל המקצועי של מועדון צעירי מטולה ולמאמן הנבחרות הבוגרות של ישראל את תואר “מאמן החודש”.

המשך קריאה »

מסעדות

מסעדת אומה היא מסעדה אשר החלה דרכה לפני למעלה מעשור כמסעדת המבורגר ובשרים בסגנון אמריקאי. כיום, המטבח התפתח והפך ליצירתי ועכשווי. מסעדת אומה משלבת בין תפריט בשרים עשיר לבין תפריט אסייתי משובח. המטבח האסייתי מציע תפריט סושי מגוון ומבחר של מנות אותנטיות מהמזרח וכן המטבח הבשרי מציע מגוון של סוגי בשר בדגש על המבורגר איכותי. הנחות ומבצעים מיוחדים לסטודנטים...
מסעדת שף המציעה שילוב עדין בין התפריט הים תיכוני לשכנו האירופאי. המסעדה נוסדה בשנת 2004 והיא נמצאת בגליל, על גדות הדן והחצבאני. התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים והוא משתנה בהתאם לעונת השנה. רוב המאכלים והתבשילים המוגשים במסעדה נעשים במקום ומוגשים הישר מהטאבון...
מסעדת הטחנה במטולה מציעה תפריט עשיר של בשרים מעולים, באזור מדהים ומיוחד, המסעדה מציעה הנחות לסטודנטים וארוחות עסקיות במשך היום. מחירים נוחים אווירה טובה ומנות משובחות הישר מהגריל...