מהגולן לבודפשט: צפו והאזינו לראיון עם עדי פרץ – הבעלים של מטרלו

עדי פרץ, המתעתד להביא בשורת המטרלו לבירת הונגריה, התארח לראיון מרתק בפודקאסט לשבת לקחת. וידאו עם הראיון במלואו בכתבה זו

עדי פרץ מקיבוץ עין זיוון היה מוכר לרבים במרחב הגליל העליון והגולן כצלם סטילס מוכשר ומצליח, שעשה חיל בעבודת הצילום. אוהדי הכדורגל הכירו אותו כצלם, שנמצא בדיוק במקום הנכון בזמן הנכון, לצלם את שחקני קבוצתו האהודה מילדות – הפועל באר שבע. בשלהי העשור הקודם החליט לבצע שינוי מקצועי חד, כשהחליט לפתוח פטיסירי בסגנון איטלקי ייחודי באזור המסחרי בקיבוץ עין זיוון.

הפטיסרי שהעיר את הגולן. הכניסה למטרלו
מאפים נדירים בכל פרמטר. מהאוצרות של מטרלו


מטרלו (מערוך באיטלקית) נפתחה כעסק קטן ואינטימי זמן קצר לפני הקורונה, המאפים הייחודים ריחם הגיע למרחקים וכך בעצם הבשורה הלוקאלית הפכה לבשורה ארצית – כזו שרבבות מכל רחבי המדינה מצאו עצמם מכניסים ללו”ז שלהם בעת טיול בגולן או בגליל “גיחה” למטרלו”. משבר הקורונה לא פסח על מטרלו, אך מטרלו יצאה חזקה ובעוצמה מהמשבר, אך ההשלכות הקשות של פתיחת מלחמת חרבות ברזל בשביעי לאוקטובר הקשתה מאוד על קיום ותפקודו של המטרלו, עד שעדי פרץ בצר לו והודיע על סגירה כאובה ומעבר חד לפתיחה מיועדת ב-28 ליוני של מטרלו במיקום אחר ורחוק מכאן – בודפשט, בירת הונגריה. על כל אלה ועוד עדי פרץ שיתף בראיון של כ-38 דקות, שהעניק לפודקאסט לשבת לקחת – בהנחייתם של נדב בורנשטיין והמסעדן, כפיר ארביב. הראיון במלואו מחכה לכם בסרטון הבא.

לצפייה/האזנה בראיונות נוספים מהפודקאסט לשבת/לקחת, לחצו כאן