פרינגלס תמרים, כבר אכלתם?

תלמידי כתה ט’ בבי”ס “הר וגיא” הפיקו מהפרי היבש עולם ומלואו. פרטים בכתבה הבאה.

בשבוע שעבר סיימו תלמידי ותלמידות כיתה ט’ 3 מבי”ס “הר וגיא” את פרויקט החקר עם מכללת תל חי, אשר החל בסיור בקבוצת כנרת – ערש חידוש ענף התמר בארץ –  והגיע לסיומו בבית הספר עם הצגת תוצרים מבוססים על התמר. המבקרים בתערוכה טעמו מטעמים חדשים דוגמת “פרינגלס תמר”, סוכריות תמרים, חלות תמר ועוד. כמו כן הוצג תהליך החקר מן הגיית הרעיון ועד לשלב הביצוע והתוצר הסופי. 

“תודה גדולה לכל האנשים המסורים והטובים שעזרו בתהליך, בהדרכה ובארגון. לתלמידי ט’3 הנהדרים אאחל שנצמח להיות חזקים, פוריים וצדיקים כתמר”, סיכם בסיפוק אורי גולן, מחנך ט’3.