חגיגה קולינרית מהמטבח הערבי בלהבות הבשן

דיירי הבית הסיעודי בקיבוץ נהנו ממנעמי המטבח הערבי, ביוזמתן של נשות הבית מהמגזר הערבי.

אירוע מושקע, מרגש וטעים, קיים הצוות הנפלא של הבית הסיעודי “בשבילנו” של החברה לפיתוח הגליל ורשת ‘עמל ומעבר’ בלהבות הבשן, להיכרות דיירי הבית עם התרבות הערבית. לכבוד האירוע בישלו נשות הצוות מהחברה הערבית, במטבח הבית, ארוחה מסורתית וטעימה, עם מנות מהמטבח הערבי.

בין השאר הוגשו עלי גפן ממולאים, מג’דרה, סלט פאטוש, סלט טאבולה, לאבנה, חומוס, פיתות עם זעתר, זיתים, חמוצים ועוד. לקינוח נהנו הדיירים מתה צמחים אותנטי ועוגיות מעמול נפלאות. אנשי הצוות ספרו לדיירים על המסורת, התרבות והחגים, השמיעו מוסיקה אותנטית ואף הדגימו ריקודים, כאשר הדיירים הצטרפו במחיאות כפיים ופרגנו על אירוע מוצלח שהוכן באהבה רבה.

מכל הלב והנשמה. נשות הבית מהמגזר הערבי עם מטעמים מתוצרת ידיהן (צילום: עינת טייב)