השכרת ומכירת במות הרמה, מלגזות וגנרטורים. רום צפון - פתרונות הרמה ושינוע
view counter
מייסטר שיווק פירות
view counter
מדרסי העטלף
view counter
ינקי אילן שלומי שלטים בע"מ - מפעל לייצור כל סוגי השלטים, הדפסות דיגיטליות ותמונות קנבס
view counter
מגזין אופניים - האתר השיתופי המוביל לרוכבים
view counter
יין בעיר קריית שמונה - הקנייה הכי טובה בעיר
view counter
המרכז לטניס בישראל סניף קרית שמונה
view counter
מדרסי העטלף
view counter
יוגצ'ה - יוגצ'ה - גלידות יוגורט משובחות
view counter
בי אקטיב - ביגוד ספורט מקצועי
view counter
דף חלק - החנות הגדולה בצפון לציוד בי"ס וציוד משרדי
view counter
צדק חייתי - מזון וציוד לבעלי חיים במחירים מפתיעים
view counter
איטליה הקטנה
view counter
אורי רובין - רפואה סינית משלימה
view counter
ראש פינה ספא - טיפולי ספא לגוף ולנפש
view counter
הפיראט האדום - חנות הצעצועים הזולה בצפון!
view counter
וויקסר - פיתוח ובניית אתרים לעסקים, יזמים, עצמאים
view counter
אוחנה סנטר - המרכז לאספקה טכנית
view counter
המרכז לביטוח ספורטאים - יורם גרטי
view counter

הבן המועדף של העיר

מאת: 
אורי שמיר
בשם: 
גליל עולה
תאריך: 
22.01.14

"הבן של סימו" זה לא עוד סנדביץ' בר, לא עוד מקום שאוכלים והולכים או מזמינים הביתה כדי לצאת ידי חובה. זה מקום שבעשור האחרון הפך למוסד קולינארי בקרית שמונה ובגליל העליון. אנו שמחים לארח לראיון את הבעלים, דודו בבלסקי, לרגל הרחבת המקום.

מרכזה של העיר קרית שמונה גדוש במזללות ובעסקים המוכרים מזון מהיר. עם זאת, אין הרבה מקומות שניתן לומר עליהם שהפכו למוסדות קולינארים – כאלה שרבים פוקדים אותם, מדברים עליהם בכל מקום ומכירים אותם גם מחוץ לעיר. במשך העשור האחרון מקום שמיצב את עצמו כמוסד קולינארי פופולארי במיוחד זה "הבן של סימו", שמצוי בשדרות תל חי 11. "הבן של סימו", שהוקם ע"י מאור אלגרבלי, שנחשב לדמות מוכרת בעולם הקולינריה והספורט המקומי, נרכש לפני כשנה וחצי ע"י דודו בבלסקי, שרכש בנוסף את הבעלות על הסנדביץ' בר הסמוך – "בי 12", ומצוי בתנופת התפתחות גדולה. לאחרונה בבלסקי הוביל מהלך של מיזוג שני העסקים, הקיר שהפריד בין שני המקומות נשבר וכך הורחב המקום. "הבן של סימו" מציע שילוב מנצח של טעם, שירות, אווירה נעימה ומחירים נוחים.
 

 


רחב יותר, מזמין יותר. "הבן של סימו" בלוק החדש

 

לעולם הקולינארי הגיע דודו בבלסקי מיד לאחר שחרורו משירות צבאי, לפני 8 שנים. כמו רבים וטובים מבני הגליל, גם דודו בבלסקי רצה לטעום קצת את ת"א, עבד בשלוש מסעדות וגם כשחזר צפונה השתלב במסעדות ואולמות אירועים נחשבים. רכישתם של "הבן של סימו" ו"בי 12" מהווים עבור בבלסקי הגשמה של חלום אישי: "זה מהלך שהתבשל אצלי לאורך השנים. אני מאוד מתחבר לתחום הקולינארי ולעולם המסעדנות. עם הזמן הגעתי למסקנה שמיזוג של שני העסקים יעניק תנופה למתחם. הפורמט החדש אפשר לנו להגדיל את המטבח, להגביר עוד יותר את רמת האסטיתיקה שעליה תמיד הקפדנו, לאפשר מקום מרווח, נעים ומזמין יותר עבור הסועדים. מבחינתנו הלקוח הוא המלך, אנחנו משתדלים לתת את היחס הטוב והמקצועי ביותר לשביעות רצונם של הלקוחות. את התפריט לא שינינו בהשוואה למה שהיה קודם, השינוי בצד הקולינארי מתבטא בטעמים ובסגנון העשייה של הבשרים, שנעשה בצורה מעט שונה. חשוב לציין שכל הבשרים שאנו מציעים נעשים ומעובדים אצלנו במטבח, תוך הקפדה על טריות ותחלופה יומיומית".

 


בשר זה העיקר, אבל לא הכל.  מבחר גדול של תוספות טעימות וטריות

 
 
 
אצל "הבן של סימו" תמצאו מגוון רב של בשרים העשויים על גריל פחמים, המוגשים בתוך בגט, לחמנייה ופיתה. מבחר גדול של סלטים, רטבים ותוספות, בנוסף לצ'יפס שעשוי במקום, כל אלה הופכים כל ארוחה לחגיגה עשירה של טעם. בין סוגי הבשרים תוכלו למצוא כמובן את השניצל המפורסם ששמו יצא למרחקים, מעורב ירושלמי, שיפודי פרגיות, סינטה, נקניקיות, קציצות בשר. גם אלו שבשר פחות עושה להם את זה יוכלו למצוא עצמם ב"בן של סימו", שמציע גם כריכים עם חביתות וטונה. מנה מיוחדת שהופכת בזמן האחרון למנת הדגל של המקום זה ההמבורגר, שעשוי מבשר שנטחן במקום, בשר שמכיל 60% בשר צוואר, 20% בשר טחון ו- 20% של נתחי בשר מובחרים. אם אתם אוהבים המבורגר ועדיין לא טעמתם, שווה לכם לטעום. הסבירות להתאהבות גדולה.
 

 


במציאות זה יותר טעים מאשר בתמונה. המבורגר הבית של "הבן של סימו"

 

בקרב אנשי הספורט באזור, "הבן של סימו" נחשב עוד מתחילת הדרך למקום אהוב במיוחד על ספורטאים ואוהדים. רבים מכדורגלני מחלקת הנוער של עירוני קרית שמונה פוקדים את המקום, וכך גם לא מעט משחקני הבוגרים. בסרט הדוקומנטרי "כוכבי הצפון", שמספר את סיפור הזכייה של עירוני קרית שמונה באליפות המדינה ההיסטורית, תוכלו לשמוע את כוכב הקבוצה, ברק בדש, ממליץ בחום על "הבן של סימו". אוהדי הספורט שבאזור לאורך השנים אימצו להם את המקום לארוחה שאחרי המשחק, ולא מדובר רק באוהדים מקומיים. הדוגמא הכי טובה מגיעה מהחודש שעבר, כאשר קבוצת הכדורסל של הפועל ירושלים הגיעה למשחק גביע בכפר בלום מול הפועל גליל עליון. מיד בתום המשחק אוהדי ירושלים, שביקשו את עזרת הצוות של אתר "גליל עולה" שנכח במשחק, למענה קולינארי מהיר וטעים, זכו להמלצה אוטומטית וטעימה לעשות הזמנה מ"הבן של סימו". הירושלמים הזמינו משלוח של 74 מנות בשריות בבאגט, שהגיעו בתוך זמן קצר היישר ממטבחו של "הבן של סימו" לאולם בכפר בלום – מה שהפך את החגיגה הירושלמית בגליל למושלמת. דודו בבלסקי, משתף אותנו בהיערכות של הצוות למבצע הגדול: "זה היה באמת אתגר גדול, שהוכיח עד כמה אנו ערוכים ומוכנים להזמנות. תוך שניות מרגע ההזמנה התגייסנו לעשות את הכל במהירות ובמקצועיות, החבר'ה מירושלים קיבלו במהירות את מבוקשם וגם ידעו להתקשר מהדרך ולפרגן. זה היה שווה הכל מבחינתנו".
 

 


ברק בדש ממליץ לרביד גזל על "הבן של סימו" (10.50)

 

בשביל ליהנות מהמטעמים והשירות המצוין של "הבן של סימו" לא צריך להתאמץ במיוחד. נציין כי המקום בעל תעודת כשרות. המקום, שמצוי בשדרות תל חי 11 קרית שמונה, מציע חניה נוחה בקרבת מקום. לאלו שמעדיפים את הפינוק אצלם בבית, נספר כי שירות משלוחים בתשלום יגיע אליכם, בין אם אתם למטה ביישובי העמק ולמעלה ביישובי ההר. בתיאבון.

 


אם תרצו - אתם מוזמנים, אם תרצו - אתם מזמינים. בגט עם קציצות בשר


ממטבחו של דודו. דודו בבלסקי, הבעלים של "הבן של סימו"

פרסום תגובה חדשה

CAPTCHA
אתגר זה נועד לוודא שהינך אנושי כדי למנוע "ספאם".

כל הזכויות שמורות © גליל עולה - אתר הספורט של הצפון
תכנות: SmartWebs  ♦  שיווק דיגיטלי: SOL Digital